luni, 30 iulie 2012

Krishna Caffe

Intrarea relativ modesta de pe Bd. M. Kogalniceanu



De multe ori am trecut, in drumurile mele spre munca sau inapoi spre casa, pe langa un mic local numit Krishna Caffe. Vorba vine mic, caci asa pare de afara. De fapt...o sa recunosc ca de afara nu pare a fi cine stie ce. 
Mereu insa m-a atras prin numele sau. Asadar cand s-a ivit ocazia (intalnirea cu un prieten din Brasov) sa merg acolo, am zis "Yeaahhh" (precum Lil Jon)! :)




Ce pot spune este ca am fost foarte placut surprinsa! Este absolut genial localul! E adevarat ca initial (daca vii ziua) cand intri inauntru ai senzatia ca este foarte intunecat, dar ochii se obisnuiesc relativ rapid cu nivelul de luminozitate, si incepi sa intri in atmosfera indiana. In primul rand mi-a placut decorul. Te minuneaza faptul ca nu iese o clipa din context, si totul, de la bar pana la baie este decorat cu motive indiene si orientale. In al doilea rand nu am putut sa nu apreciez separeurile, foarte discrete si foarte placute! Demult cautam un loc care sa aiba separeuri, si trebuie sa recunosc ca pana acum nu am gasit nici in Brasov nici in Bucuresti (or maybe I don't know the right places). 

Krishna & Radha



Separeul in care am stat noi




In al treilea rand faptul ca gasesti o multitudine de arome pentru narghilea, dar si narghileaua in sine, este super tare! Mi-era chiar dor de o narghilea, caci nu am mai fumat de la ziua mea, din 2010. Si am ales una foarte interesanta: cu aroma de menta! Va sugerez sa o incercati, e ca si cand ai fuma si ai mesteca Orbit in acelasi timp! Fun!!




Si in ultimul rand dar nu cel din urma, muzica. Este bestiala! Asta bineinteles pentru cei deschisi la minte, care stiu sa diferentieze muzica orientala, indiana si arabica de manele. Eu una pot spune ca mi-am binecuvantat urechile cu ritmuri demult uitate (adica tot din 2010 de cand mi s-au furat CD-urile din masina), de care mi-am reamintit cu drag si dor. 
Ahhh, the memories...Singurul lucru mai putin placut este ca uneori muzica este data prea tare pentru separeuri (adica omul trebuie sa se mai si inteleaga cu cel cu care converseaza). Altfel, servirea ireprosabila, si chelnerita (nu stiu daca este aceeasi tot timpul) foarte draguta!



Toaletele






Toaletele din nou


Nu mai pot adauga decat ca as reveni oricand cu drag la Krishna, pentru o narghilea, muzica buna si intimitate! Merita sa gustati si voi macar odata o mica bucatica din India chiar in mijlocul Bucurestiului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management