marți, 31 ianuarie 2012

Cum sa fim fericiti in cuplu (Intre fidelitate si infidelitate) - Dr. Gerard Leleu



Am reusit sa termin printre picatele si cartea Doctorului Gerard Leleu, "Cum sa fim fericiti in cuplu". Initial mi s-a parut funny, apoi aprofundand lectura am ajuns sa iau in considerare tot ceea ce spune despre relatii, despre fidelitate si infidelitate, despre reactii, despre personalitati si despre tot ceea ce inseamna un cuplu. 
Mi s-a parut extrem de interesanta parerea sa despre starea de indragostit, si modul in care o persoana indragostita isi vede partenera/ul, idealizat. Si in acelasi timp, la fel de interesant mi s-a parut si faptul ca intr-adevar se pare ca exista la un moment dat o "racire" a relatiei, sau ma rog, o doza de realitate care urmeaza starii de indragostit, cand incepi sa vezi cum este de fapt persoana de langa tine, ce defecte are si ce calitati reale. Si desi starea de reverie data de revarsarea dragostei nu dureaza mai mult de 317 zile, nu inseamna ca de atunci incolo relatia s-a terminat, si nici ca partenerul e cu totul altul, ci inseamna ca de atunci incepe adevarata relatie. Cea cu ajunsuri si neajunsuri, cea in care fiecare se adapteaza la nevoile celuilalt, cea in care apar compromisurile dar si in care pot aparea infidelitatile sau despartirile. 
As vrea sa va pot spune totul despre carte insa sunt atat de multe lucruri incat trebuie s-o cititi personal ca sa vedeti care vi se potrivesc si in care momente va identificati cu ceea ce spune autorul. M-a ajutat cartea sa fiu mai fericita in cuplu? More or less, cum ar spune englezul. M-a ajutat intr-adevar in primul rand sa ma inteleg mai bine pe mine insumi, apoi in momentele in care am aplicat ceea ce recomanda Leleu, intr-adevar a functionat si relatia a mers ok. Insa bineinteles, ca in orice altceva este nevoie de constanta in aplicarea celor spuse, si in special e nevoie de introspectie multa pentru a vedea punctele in care gresesti tu, si pe care ar trebui sa le corectezi. Cum spune Dr. Gerard - sa faci un travaliu asupra propriei persoane. 
Mie mi-a placut, am citit din ea in fiecare zi, nu pot spune ca m-am plicitisit vreo clipa, poate si pentru faptul ca este o carte de psihologie practica, domeniu care intotdeauna m-a fascinat.

Citate:

-"Nu puneti niciodata sare pe rana. Cu alte cuvinte, nu va mai torturati: interziceti-va in mod absolut sa cautati indicii cotrobaind prin genti, portofele, saci, sacose, sertare, dulapuri etc. Nu inseamna sa faceti pe strutul, ci inseamna sa va respectati, sa va protejati de suferinte inutile (ceea ce nu stii nu te face sa suferi), sa nu va lasati prada unor reactii catastrofice care ar inrautati situatia."

- "Se trece astfel de la idealizare la autenticitate: noi iubim o fiinta ideala, fictiva, construita pe baza miturilor si nevoilor noatre personale ale caror calitati le exageram si ale caror defecte le estompam; de acum inainte, vom iubi persoana asa cum este ea, inclusiv cu lipsurile si defectele sale, dar care este in orice caz, perfectibila."



-"Am facut alegerea sa ma aliez cu tine si ma angajez sa traiesc cu tine timpul vietii mele terestre, sa fac din aceasta alianta un mijloc prin care constiinta mea sa progreseze, fiecare in sine si unul cu celalalt, de a face din aceasta relatie o co-creare permanenta si de a realiza proiecte comune".


Cartea poate fi cumparata de AICI cu numai 25 lei.

luni, 30 ianuarie 2012

Happy Birthday Cake

Digestie sanatoasa



Bautura de Aloe de la Herbalife sprijina sistemul digestiv intr-un mod foarte eficient. Pentru mai multe detalii, click AICI.

Baie relaxanta pentru o seara deosebita



Pentru ca tot se apropie Valentine's Day si toata lumea e intr-o frenezie totala, am sa va dau si eu o sugestie pentru a va face ziua/seara mai frumoasa. Este un  truc pe care l-am invatat din Cosmopolitan (da, da, revista glossy), si care are efect de fiecare data pentru mine, de cand am inceput sa-l aplic! 
Majoritatea femeilor se bucura de o baie mai mul sau mai putin fierbinte, eventual cu ceva spuma si o masca de curatare pe fata, insa sugestia mea este sa incercati o baie calda spre fierbinte, in care sa adaugati 2-3 linguri de miere, un pahar cu lapte si cateva picaturi de ulei esential cu o aroma care va place (cei de la Cosmo sugerau Levantica), eu mi-am pus Patchouli. Eu am stins lumina si am aprins si doua lumanari pentru a induce acea atmosfera de spa. It's heavenly, dupa cum ar spune americancele! 
Pielea se simte efectiv mai catifelata, simturile se desfata in mirosul uleiului, iar relaxarea indusa este atat de binevenita incat eu aproape am adormit in felul acesta (si nu mi se intampla des sa-mi vina somnul in cada). 
Va spun, incercati si nu veti regreta! Astept sa-mi spuneti cum v-ati simtit! :)

Sofisticat Cat Expo Autumn 2011 - Un suflet de adoptat


Fotografia este surprinsa la Autumn Cat Show de la Romexpo, la sectiunea unde sunt expuse pisulinele salvate de diverse asociatii non-profit, pentru a fi adoptate. Fotomodelul din imagine este una dintre cele mai fotogenice pisici pe care le-am vazut! Efectiv a venit si s-a asezat in respectiva pozitie in fata aparatului. Merita luata acasa, nu credeti? 

duminică, 29 ianuarie 2012

Ten frumos si sanatos

Oricine cred ca isi doreste sa aiba un ten cat mai curat, frumos, tanar si radios. De multe ori insa nu reusim sa il ingrijim exact cum ar trebui. la link-ul de mai jos aveti cateva sfaturi utile si practice pentru a va sprijini tenul sa fie tanar pentru cat mai mult timp:

Trucuri pentru a avea un ten de nota 12

No strings attached



Una dintre cele mai dragute comedii romantice pe care le-am vazut in ultima perioada, "No strings attached" surprinde doi fosti colegi de liceu si buni prieteni care devin sex buddies, datorita circumstantelor. Pana la urma el se indragosteste de ea, dar ea...nu vrea o relatie! Povestea e haioasa rau, scenele hot sunt in abundenta, si in final......... Va las pe voi sa ghiciti! Actori in rolurile principale sunt Ashton Kutcher si Natalie Portman (actrita preferata a iubitului meu), iar guest star e nimeni altul decat Ludacris!! Va spun insa ca nu as putea recomanda un film mai bun pentru o duminica friguroasa! 



Trailer:


Filmul poate fi vazut AICI.

Dubstep songs that I love

Trebuie sa recunosc ca am descoperit de curand genul. Insa de indata ce mi-a ajuns pe la urechi o melodie din acest gen, am capatat o oarescare dependenta! So be carefull, this might cause dependancy! 
Am selectat cateva dintre melodiile mele prefereate, incepand cu ultima pe care am auzit-o azi (si i-am vazut si videoclipul care e in total acord cu ea) datorita unuia dintre verii mei, ce a binevoit s-o posteze pe Facebook (ce ne-am face fara el?). 
Hope you enjoy...atat vid-urile cat si melodiile:

1. Maverick Sabre - Fire in your eyes



2. Pendulum - Set me on fire



3. Maverick Sabre - Let me go


4. Massive Attack - Paradise Circus


5. Skrillex - First of the year (Equinox)



6. Modestep - Sunlight



Cam astea sunt pana aici... Voi mai reveni asupra subiectului de indata ce-mi mai aud urechile ceva beat-uri tari ca astea! Anyway, the genre rocks!

marți, 24 ianuarie 2012

Trei recomandari

1. Season Of The Witch:


Genre-ul spune ca este Adventure/Fantasy/Drama, insa eu spun ca are si ceva Horror in el. Am avut placerea sa-l vad in AFI la Cinema, si a fost o alegere mai mult decat inspirata pentru mine. Pentru iubitul meu, care mi-a fost insotitor, nu neaparat. Sincer, l-am ales datorita distributiei rolurilor, in fruntea carora era Nicolas Cage, urmat de Ron Perlman, ambii actori foarte buni. 
In sala nu pot spune decat ca senzatiile au fost atat de tari incat mi-am uitat portofelul acolo (cu bani si acte cu tot in el)! :) Nu glumesc, nu stiu daca s-a datorat intru totul filmului, dar cu siguranta nu voi uita niciodata momentul si titlul! 
Anyway, povestea are loc undeva in Evul Mediu, in perioada Inchizitiei. Cativa cavaleri abia intorsi pe meleaguri familiare sunt insarcinati sa duca o presupusa vrajitoare la o manastire recunoscuta, pentru a o incredinta calugarilor. Insa lucrurile se complica pe parcurs, iar calatoria in sine este una...infernala!





Cage joaca un rol superb, ca de obicei, iar actiunea va va tine mereu in  suspans si va va pune sa va indoiti de final din 5 in 5 minute. 


Trailer:




Filmul poate fi vazut AICI.



2. The Dilemma:




Comedie savuroasa asa cum numai Vince Vaughn si Kevin James stiu sa creeze. Ce sa zic, am ras de m-am prapadit, si mi-a placut atat ca si actiune, dar si ca poveste si morala. Cateodata adevarul doare indiferent cat de bine este sa spui lucrurile pe fata. Iar in acest caz, unul dintre baietii nostri (Vince) afla ca sotia celui mai bun prieten al sau este infidela, si este intr-un real impas!





Bonus pentru iubitorii de masini sunt muscle car-urile implicate in actiune, iar pentru iubitorii de hockey apar faze petrecute in special la meciurile echipei Black Hawks! Aa, si sa n-o uitam pe Queen Latifah care e un adevarat deliciu!


Trailer:




Filmul poate fi vazut AICI.



3. The Company Men:


Am auzit de el de la unul dintre mentorii mei. L-am vazut si am ramas placut surprinsa de realitatea pe care o aduc in "scena" niste nume grele din industria filmului - Ben Affleck,  Tommy Lee Jones, Kevin Costner si altii de acest calibru. Actiunea se invarte in jurul realitatii economice de astazi, in care oamenii inca mai cred in siguranta jobului (indiferent de pozitia pe care o ocupa) si in faptul ca daca esti bun in ceea ce faci conteaza. Ei bine, filmul vine si demonteaza anumite "mituri" din lumea angajatilor. Si bine face! O drama bine jucata, care merita vazuta de oricine vrea o doza de realism.





Trailer: 




Filmul poate fi vazut AICI.



Cam astea sunt sugestiile pentru jumatatea saptamanii. Am sa revin cu cateva si pentru weekend! Pana atunci...Stay tunned! :)

Jinx


El e "baiatul" meu! Cel mai cuminte, scump, curat, frumos, jucaus si destept caine din lume. Glumesc (intr-o anumita masura), pentru ca asta spune cam orice stapan despre animalul sau. In cazul meu...e true! :) Acum serios, chiar e un caine foarte cuminte, atat in casa cat si afara in mare parte, si multa lume trece pe langa noi pe strada si se mira de asta. Cat despre altele, nu vreau sa le mai trec in revista caci ati spune ca il laud si chiar nu e asa. E de ajuns sa spun ca il iubesc mult, si ca ii simt lipsa cand nu-l am aproape.

 

duminică, 22 ianuarie 2012

Mojo



Nu stiam cu ce sa inaugurez categoria "Recomandari", si uite ca m-a lovit intr-un final inspiratia. In primul rand tin sa mentionez ca aceasta categorie se va referi la locuri, site-uri, lucruri, firme etc. pe care le-am "testat", si pe care le pot recomanda ca fiind ok. In acelasi timp insa, aici intentionez sa postez despre lucruri pe care in anumite contexte le recomanda altii, si care mi se vor parea interesante. 
Astazi insa, cautand prin SapteSeri ceva pe care l-am vazut/unde am fost etc, am dat peste harta Centrului Vechi si peste numele Mojo. 
Este un club in care acum ceva mai bine de o luna am fost, l-am vazut si mi-a placut. Pe principiul veni, vidi, vici si "recomandi"! :) Glumesc acum, dar revenind la club, este unul foarte ok, pe trei nivele (la primul se pot urmari si anumite meciuri/lucruri la TV), cu muzica pusa de Dj sau live insa buna in orice caz. La bar se serveste aproape orice, de la banala bere pana la cocktailuri mai elaborate, iar lumea este ok, fara prea multe fite, in ciuda locatiei centrale. 
Ce sa mai spun, noutatile sau tematicile serilor sunt afisate pe site-ul (simplist dar util din punctul meu de vedere) oficial - Mojomusic, si adresa este Gabroveni, nr. 14 (din punctul meu de vedere foarte usor de reperat datorita pozitiei vis-a-vis de Cocor).


Foto:














Eu il recomand, voi decideti mergand acolo si vanzand pe propria piele. Nu pot spune insa decat ca pana si Calin Goia de la Voltaj il frecventeaza! :)

Rihanna - Talk that talk



Arhi-cunoscuta Rihanna a ajuns sa lanseze al 6-lea album de studio, Talk that talk. Fiind inca de la debut o cantareata care mi-a placut, si care m-a atras prin stilul ei degajat, cumva nou, dulce (la inceput), sexy (pe la mijloc) si bad ass (in ultimul timp), am zis sa aplec urechea catre aceasta ultima lansare. 
Pot spune ca in primul rand a ramas pe stilul din ultima vreme, mai mult sau mai putin cocky, insa mi se pare mai soft decat ce a mai avut. Melodiile au un beat ok, dar nu pot spune ca vreuna m-a ridicat din pat si m-a facut sa dansez. Sunt atat piese sweet (vezi "We found love" sau "Where have you been"), cat si piese sexy-kinky (vezi "Birthday Cake" sau "Cockiness") sau piese bune de dansat ("Roc me out"). E un album ok de avut in masina, nu si un album pe care ai putea sa-l pui neaparat la un party (desi repet sunt si piese dansabile pe el).
Preferatele mele, daca ma intrebati, sunt: "Talk that talk", "Where have you been", "Birthday cake" si "Roc me out".

Primul videoclip al unei melodii din album:



In ce masura as fi dispusa sa-mi iau albumul in original: 7 (pe o scara de la 1-10).

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Kick Off 2012

Cate ceva despre ce inseamna sanatate financiara: 

Kick Off 2012

joi, 19 ianuarie 2012

Cum conduc cei mai buni lideri - Brian Tracy


A venit in sfarsit si randul cartilor! Si nu as fi putut gasi una mai buna decat aceasta. "Cum conduc cei mai buni lideri" de Brian Tracy (nu stiti de cat timp imi doream sa pun mana pe una dintre cartile lui), puncteaza rand pe rand tot ceea ce are nevoie un om pentru a deveni un lider de succes. Pornind de la motto-urile ce se regasesc la inceputul fiecarui capitol, si ajungand la chestionarele care chiar te ajuta sa faci o introspectie atenta asupra ta ca si om dar si ca lider, cartea te ajuta in primul rand sa te cunosti pe tine insuti. Iar in cazul in care ai pierdut poate din entuziasm, sau ai facut anumite greseli, autorul are darul de a te "indruma" spre atingerea telurilor. 
Despre Brian Tracy am auzit pentru prima data de la una din indrumatoarele mele, Ligia, care imi spunea daca vreau sa citesc o carte care chiar sa ma ajute in dezvoltarea personala, trebuie sa citesc ceva scris de acesta. 

Fraze care m-au inspirat in mod deosebit:
- „Timpul e limitat, perisabil, irecuperabil si de neinlocuit.”
- „Se pare ca cele mai bune companii, cele care sunt vestite pentru calitatea produselor si a serviciilor lor, au si cele mai inalte standarde etice interne”
- „...oamenii trebuie sa inteleaga ca sunt responsabili pentru rezultatele obtinute”
- „...lucrurile asupra carora te focalizezi te fac mai experimentat”
- „Concentreaza-te mai curand asupra viitorului decat asupra trecutului. Concentreaza-te mai curand asupra solutiei decat a problemei”
- „Instruirea in afaceri nu e obligatorie, dar nici supravietuirea” (il citeaza pe W. Edwards Deming)
„Oricare ar fi lucrurile care te fac sa fii linistit, satisfacut, bucuros si sa ai sentimentul ca esti valoros, acestea reprezinta lucrurile potrivite pentru tine. Oricare ar fi lucrurile care te streseaza, iti distrag atentia, te fac nefericit sau te irita, sunt nepotrivite pentru tine.”

Nu pot decat sa va recomand cu drag, mai ales celor care cautati sa va largiti orizonturile, aveti nevoie de o "gura de aer proaspat" sau aveti propriul business/sunteti liber intreprinzatori, sa aruncati un ochi asupra cartii, caci merita cu adevarat!
Cartea se poate achizitiona online, pe elefant.ro, la pretul redus de 7,14 lei.

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Lisa


Nu pot sa spun decat ca este cel mai alintat "gupil" din casa. E o dracoaica, rea, egoista, batausa si...incredibil de frumoasa! A da, si grasa! :) E fata lu' tata, cum s-ar zice (si la propriu si la figurat).


 

Mood music

De ceva vreme incoace ma gandesc sa postez cateva melodii de chill out, sau pentru momentele mai melancolice pe care cu totii le avem la un moment dat, in plus, va veti putea delecta si cu cateva videoclipuri absolut superbe din punctul meu de vedere, ce au un fundal sonor bazat pe muzica arabeasca (un gen care imi place destul de mult). Muzica este cea pe care multi dintre noi o cunoastem sub denumirea de Buddha Bar si Cafe del Mar. Pe mine ma incanta de fiecare data, si mi se pare perfecta pentru vremea de afara.
Nu pot decat sa va urez audienta placuta, si astept pareri, sugestii daca aveti, pe care as putea eventual sa le adaug la lista!

1. Cafe del Mar - Paradise

2. Cafe del Mar - Dream on

3. Cafe del Mar - In my heart  

4. Cafe del Mar - Love my soul 

5. Cafe del Mar - Love in Spain 

6. Buddha Bar - Desire

7. Buddha Bar - Close your eyes (asta e una dintre preferatele mele)

8. Buddha Bar - Crystal heart  

9. Buddha Bar (Bliss) - Wish you were here ( din nou una dintre cele mai tari, din punctul meu de vedere)

10. Cafe del Mar - You and me 

11. Cafe del Mar - Perfect days ( sound perfect pentru zilele relaxante de vacanta, sau pentru momentele de leneveala pe plaja petrecute vara la mare)

12. Cafe del Mar - I love you ( parerea mea este ca poate intra lejer pe o compilatie cu cele mai tari declaratii de dragoste muzicale)

13. Cafe del Mar (Tom Oliver) - Free your mind 

14. Cafe del Mar - Madalay ( de retinut pentru momentele in care stima de sine e la pamant)


Si acum va las sa va clatiti ochii cu niste imagini iesite din sfera obisnuitului:














Cam astea ar fi. Hope you enjoy them as much as I did!

Despre proteine



Ce fac proteinele in organism, de ce sunt necesare, si surse echilibrate si usor de implementat in alimentatia de zi cu zi. => Despre Pudra Proteica Personalizata.

joi, 12 ianuarie 2012

Negra


E pisica mea. Are 5 ani jumate, e o lady si cu greu o surprind in poze caci ii place discretia si tine la intimitatea ei.. :) Insa dupa cum se vede, atunci cand reusesc sa o fotografiez...e un model de invidiat!


miercuri, 11 ianuarie 2012

To be or not to be (afraid), that is the question

Si intrebarea vine in urma vizionarii repetate de filme horror. Da, este un gen care mereu imi va placea, ma va intriga si imi va provoca fiori reci pe sira spinarii. Can't help it, I'm a horror junkie! Si in virtutea acestei...dependente, trebuie sa va impartasesc ultimele vizionari. 
 Si de astazi am hotarat sa va fiu si mai utila (celor carora va place/puteti sa vedeti un film in engleza fara subtitrare), si sa postez si link unde puteti vedea filmul online.

1. The Rite:




Pot spune in primul rand ca mi-a reamintit de vremurile demult apuse cand urmaream cu sufletul la gura (si speriata din cale afara as putea adauga) filmul The Exorcist. Film care mi-a deschis apetitul pentru un anumit gen de horror, anume cel legat de demoni, religie, exorcizare etc. Bineinteles ca The Rite (dupa cum ii spune si numele) se invarte in jurul ritualului de exorcizare. E original prin faptul ca este insiprat din fapte reale (din nou un gen de horror pe care il caut, dar si care ma sperie cel mai tare), si prin locatia actiunii, anume Roma, Italia. Celelalte pe care le-am vazut legate de acest subiect au loc fara exceptie in SUA. Pe de alta parte insa, filmul  clar se inspira in anumite momente din The Exorcist. Un alt lucru ce mi s-a parut interesant inca de cand am vazut posterul a fost implicarea in unul dintre rolurile principale a faimosului Anthony Hopkins, care trebuie sa spun ca e mai mult decat potrivit in genul acesta de rol. 
Nu ramane decat sa urmariti si voi Ritualul, si sa tresariti in momentele in care va este supusa indoielii credinta (indiferent din care punct de vedere).




Mai sus aveti trailer-ul, iar mai jos, link-ul unde il puteti urmari:


The Rite


2. Shelter:






Shelter este un film facut de producatorul unui alt horror de mare succes (din punctul meu de vedere) si unul dintre cele mai tari, The Ring! Ar trebui (pentru cunoscatori) sa ma opresc aici cu descrierea caci pe mine asta m-a facut sa urmaresc filmul. Insa pentru cei mai putin familiarizati cu genul horror, va pot spune doar ca este vorba despre un fel de voodoo (americanesc), "shelter" in traducerea lui bruta "adapost" fiind de fapt corpul unui preot decazut, care ii blestema pe toti cei cu care intra in contact. Ajungand sa afecteze inclusiv familia unui bun psiholog (Julianne Moore). De aici mai departe, trebuie efectiv sa vedeti filmul. Bineinteles ca acesta nu are un final fericit (asa cum marea majoritate a acestui gen de filme nu-l au), insa merita vazut. 


Trailer:




Filmul poate fi urmarit la linkul: Shelter


3. Insidious:






Last but not least as putea spune. E...ceva de vazut! Sincer, demult nu mi-am mai acoperit ochii de frica la un film. Si dupa cum bine stiti (unii dintre voi), filmele horror in care in rolurile principale se afla copii, sunt unele dintre cele mai freaky. Tot filmul se invarte in jurul unui baiat care a ajuns sa aiba experiente in afara corpului, si s-a pierdut intr-o lume...a sufletelor pierdute. In tot acest timp, corpul lui fizic este in coma, medicii nu-i dau de cap, iar parintii au tot felul de experiente ce ies din sfera normalului. Totul culmineaza cu prezenta unui telepat (sau ma rog, ce-o fi acea persoana ce comunica cu cei decedati), si cu spiritul tatalui ce pleaca in cautarea fiului. Cum se termina? Va las pe voi sa aflati!


Trailer:




Film: Insidious


Hope you get as scared as I did! :)

duminică, 8 ianuarie 2012

Filme de duminica

Cred ca voi face un tag special pentru categoria asta. Din pacate (pentru mine, cea care vroia sa mearga la birou) dar si din fericire (pentru mine cinefila), azi mi-a fost imposibil sa ies din casa, din cauza racelii care se incapataneaza sa se agate de gatul meu (la propriu si la figurat). Asa ca pe langa cele cateva scurte momente in care am incercat sa fac macar putina ordine prin casa, am reusit sa vad doua filme dragute, usoare (cum ii place iubitului meu sa le spuna), funny dar care au si o morala.

Primul este "Gnomeo and Juliet":




Credeti-ma, am auzit de el inca de cand a aparut, insa am evitat sa-l vad din cauza clasicii povesti, vazute si revazute, al la fel de clasicului Shakespeare. Insa azi, am zis, why not? Si nici ca mi-a parut rau. E funny (inca de la inceput - urmariti introducerea, va garantez ca veti aprecia ironia), povestea este aceeasi dar...cu totul altfel. Nu va pot explica, trebuie doar sa vedeti filmul. Aaa, si ce mi-a placut a fost faptul ca are (spre deosebire de tragedia clasica) un happy-ending! Va fac putina pofta cu trailer-ul, si va las pe voi sa-mi spuneti cum vi s-a parut filmul dupa ce il veti viziona:



Al doilea film, a fost "Just go with it":



In primul rand tin sa mentionez ca filmul are in rolurile principale doi dintre actorii mei preferati: Adam Sandler (pe care eu il consider unul dintre cei mai funny actori ever) si Jennifer Aniston (actrita foarte buna din punctul meu de vedere, care-l are pe vino-ncoa). 
Povestea este despre Danny (Adam Sandler), un chirurg plastician care isi minte cuceririle/iubitele ca este casatorit cu un fel de Cruella, pentru a le castiga simpatia si afectiunea. La un moment dat insa, o intalneste pe cea mai sexy fata pe care a vazut-o vreodata, i se aprind calcaiele dupa aceasta, si duce minciuna la un alt nivel, convingand-o si pe asistenta lui sa-i faca jocurile pentru a-i castiga inima fetei. Firul povestii ii duce pe acestia 3 si pe alte cateva personaje, in Hawaii unde Danny descopera adevarata lui iubire... 
Intregul film e ilar, dar in acelasi timp, cu morala. Si cu decizia corecta luata in final. Va las cu trailer-ul:


P.s. Filmul are o coloana sonora foarte misto.
 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management