miercuri, 29 februarie 2012

Fotografia zilei - Winners

We are the champions....

Melodia zilei: David Guetta ft. Kid Cudi - Memories


All the crazy shit I did tonight,
Those will be the best memories,
I just wanna let it go for the night,
That would be the best therapy for me....

 

marți, 28 februarie 2012

Fotografia zilei - Drift

Superspeciala Raliul Bacaului

Melodia zilei: Arion - Internet Rebellion


Interesting.....

 

luni, 27 februarie 2012

Fotografia zilei - Helmits

Helmits...

Melodia zilei: Maroon 5 - Moves like Jagger


Imi place melodia asta...For whatever reason. 

 

Melodia zilei: Maxence Cyrin - Where is my mind


Melodia de azi face parte din soundtrack-ul unui film incredibil pe care l-am vazut zilele trecute. O sa va pun in tema si cu el, insa inainte de asta trebuie sa ascultati ce muzica poate compune acest om! 
P.s. Da, in ultima vreme am o obsesie cu pianele, ma bate gandul sa fac niste cursuri in directia asta!

sâmbătă, 25 februarie 2012

Asimilare buna? Nimic mai simplu!


Pentru cei care au probleme cu asimilarea pare un lucru imposibil. Insa nu e nevoie decat sa dati click AICI, si veti vedea ca se poate!

Fotografia zilei - Cocktail

Chillin' @ Raliul Bacaului

Melodia zilei: Coldplay - Trouble


vineri, 24 februarie 2012

Fotografia zilei - Arad

Festivitatea de premiere a Raliului Aradului

Melodia zilei: Metallica - Nothing Else Matters


Dupa cum spune si cantecul....Nothing else matters.........

 

joi, 23 februarie 2012

Citate memorabile



Azi am decis sa va impartasesc cateva citate, fraze rostite de celebritati, oameni de afaceri, scriitori si alte persoane cunoscute. Hope you enjoy them as much as I did!

- "Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." (Nicolae Iorga)

- "Prea multi oameni cheltuiesc bani nemunciti, ca sa cumpere lucruri de care nu au nevoie, pentru a impresiona oameni care nu le sunt pe plac" (Will Smith)

- "Dragostea e oarba, in schimba casatoria iti deschide ochii" (Paula Deen, la canalul TV Food Network)

- "Daca esti intr-adevar barbat sau nu, vine din inima si nu depinde de cat de mult par ai pe cap" (Bruce Willis)

- "Divertismentul este un balci cu studii superioare" (Teo Trandafir, in ziarul Curentul)

- "Politicienii sunt toti la fel. Ei promit sa construiasca un pod chiar si acolo unde nu este nici un rau." (Nikita Hrusciov)

- "Ne folosim doar 10% din creier. Imaginati-va cat de mult am realiza daca am folosi si restul" (Ellen Degeneres, The Beggining, HBO)

- "Nu poti face nimic ca sa ai stil. Stilul nu il ai, ci il esti" (Mircea Cartarescu, volumul De ce iubim femeile)
 

Fotografia zilei - Dementors

Raliul Aradului 2011 - Dementor Team

Melodia zilei: Phoenix - Fata verde


 Phoenix, monstrii sacrii ai rock-ului romanesc, nu au fost si nici nu cred ca vor fi vreodata surclasati. Astazi va las cu a lor "Fata Verde", una dintre melodiile mele preferate din repertoriu.




miercuri, 22 februarie 2012

Fotografia zilei - Rallyin'

Arad - etapa de macadam

Melodia zilei: Katy Perry - The One That Got Away


 

marți, 21 februarie 2012

Canon Eos 450D



In urma micii tragedii aparute in viata mea, am luat decizia sa merg mai departe, sa trec peste pierderea suferita (referindu-ma aici la micul meu Eos 350D) si sa ma orientez spre urmatorul model. Mi-a fost recomandat Eos 450D (avand in vedere bugetul meu restrans). M-am indragostit instant! 
E perfect pentru ceea ce-mi doresc eu de la el. E adevarat ca nu se mai produce acum, insa nu asta e important, ci cat de bine stie sa performeze. Si ceva imi spune ca senzorul CMOS de 12 megapixeli, monitorul LCD de 3 inch, AutoFocus imbunatatit si bateria de capacitate mai mare imi vor face viata mai usoara decat a fost cu precedentul. 
Imi place ca are o greutate relativ ok (475 g), lucru important cand vrei sa urci cu el pe munte, sau trebuie sa fotografiezi un show, concert, raliu, expozitie etc. Eos 450D vine cu multe imbunatatiri fata de variantele mai vechi, printre acestea numarandu-se si Live View, un feature ce sprijina fotografierea din unghiuri ciudate, si in speta vizualizarea acestor fotografii, pe un ecran cu 50% mai luminos decat cel asemanator de pe 400D.
Prin PicBridge, fotografiilor li se pot aduce modificari inainte de printare. Valorile ISO merg de la 100 pana la 1600.
Ce sa mai zic, pentru mine e relativ perfect. Mi-am propus sa-l am pana de Paste, asadar wish me luck! E cel mai important obiectiv pentru mine in acest moment (si nu ma refer la obiectivul de pe aparat, ci acela din mintea mea). Love it!

 

Despre fotografi


 Nu am ajuns inca in punctul acesta, si probabil ca nici nu voi ajunge vreodata, avand in vedere ca fotografia pentru mine e doar un hobby, nu meseria, dar mi se pare foarte interesanta dar si corecta in acelasi timp, ideea. Asta ca sa nu mai punctam evidentul: totul e relativ! 
Sursa colajului e traditionalul Facebook...

Fotografia zilei - Butterfly

Fotografie facuta in apropiere de Arad, in parcul de service al raliului, unde acest fluture ne dadea tarcoale asezandu-se intr-un final pe mana unui amic

Melodia zilei: Michel Telo' - Ai Se Eu Te Pego



 Nu stiu ce sa zic despre baiatul asta, si despre melodia aceasta, decat ca efectiv ma face sa dansez! Indiferent unde sunt, ce fac, sau in ce stare de spirit ma aflu, melodia asta si vocea lui ma fac sa imi misc soldurile. Si ce e mai ciudat, este ca nu le misc oricum, ci ca braziliencele! Da, si eu am ramas socata aseara in baie cand am inceput sa dansez pe ritmurile melodiei. 
Acum serios, vocea omului chiar e foarte melodioasa, si are ceva special. Nu pot pune punctul pe i si sa spun ce anume, dar e speciala. So...Enjoy! And dance for cryin' out loud!!




duminică, 19 februarie 2012

Celulita si retentia de lichide - cum le combatem?



 Intrebarea din mintea tuturor femeilor este asta... Fie ca o recunosc sau nu. Mama mea a descoperit solutia care a dat cel mai mare randament in cazul ei. Eu...stiu rezultatele clientelor mele, care ma fac sa am incredere maxima in Cell-U-Loss! 
Mai multe despre acest subiect gasiti AICI!

When in Rome


"When in Rome" e un film dragut despre o femeie din New York, Beth (Kristen Bell), care nu are deloc noroc in dragoste. Ajunsa in Roma datorita circumstantelor, ia intr-un impuls de moment, cateva monede dintr-o renumita fantana ce implineste dorintele celor ce cauta dragostea. Se trezeste astfel cu o suita de petitori, care o urmaresc aproape agresiv. Insa printre ei, din fericire, se numara si Alesul... Comedia este una savuroasa, potrivita pentru o seara relaxata de duminica, astfel incat sa incepeti saptamana cu zambetul pe buze!
Scorul pe care l-as da ar fi 8 din 10. De ce? Pentru ca e relativ previzibil, si asa cum spune deseori iubitul meu, e un film usor.

Regizor: Mark Steven Johnson
Actori: Kristen Bell, Josh Duhamel




Trailer: 

 


Filmul poate fi vazut AICI.

Fotografia zilei - Waiting for better days

Lisa...cercetand cerul...

Melodia zilei: UB40 - Food for Thought


Melodia de azi e speciala... Nu stiu de ce, dar e! Desi imi plac UB40 si i-am ascultat destul in "tineretea" mea, melodia asta nu o cunosteam. Poate si pentru ca atunci nu aveam internet sa-mi aprofundez cunostintele legate de ei. Insa ma bucur enorm ca am avut ocazia sa o ascult, datorita cuiva la fel de special precum melodia. 
De ce e atat de misto? Nu stiu sincer. Sound-ul, relaxarea pe care o induce, linia melodica, vocea lui Ali m-au facut sa o ascult in mod repetat si sa intre la Favorite. 
Frumos...merita! Si da, e perfecta pentru o duminica seara petrecuta in doi...

 

sâmbătă, 18 februarie 2012

Fotografia zilei - Workin' Hard

Jinx in drum spre Piatra Mare carandu-si back-pack-ul.

Melodia zilei: Kaoma - Bantu


vineri, 17 februarie 2012

Absenta....motivata



Am absentat de pe blog de cateva zile. Din varii motive, unele mai bune altele mai putin bune. Stiu, scuzele le gasim mereu, insa...Ieri chiar a fost motivata absenta. Din pacate am fost "talharita" (cum a spus cineva) de catre un domn taximetrist, caruia pe aceasta cale tin sa-i urez toate...cele "bune", cat mai multe si mai variate! Da, am lasat geanta (cu...aproximativ toata viata mea in ea) si o punga maaare cu produse Herbalife in masina dumnealui, rugandu-l sa ma astepte caci trebuia sa intru undeva sa cumpar ceva, apoi sa mergem spre cabinet. 
Ei bine...cand am iesit din cladire, ia taxiul de unde nu-i! The man was gone with the wind! Ce sa mai una alta. Am fost si eu de vina caci aveam multe pe cap si nu am avut prezenta de spirit sa ma uit nici la firma nici la numarul de inmatriculare, si vina lui ca....well, E VINA LUI! Sincer, am blestemat putin Bucurestiul cu oamenii de genul asta din el, caci in 23 de ani in Brasov n-am patit asa ceva. Cum poti sa pleci efectiv cu bagajele omului cand el ti-a spus clar sa il astepti, pe de o parte. Pe de alta parte, ce fel de om esti tu ca sa pui mana pe lucrul care nu e al tau? Nu pot nici sa inteleg, nici sa concep. In fine..
La un calcul relativ, suma la care se ridica bunurile furate este de 2500 lei. Nu ma intrebati ce aveam acolo caci v-am zis...era totul mai putin cainele si laptopul.... Si da, l-am luat din statia de taxiuri, nu prin comanda. Si nu, nu am platit cursa sa zici ca nu a auzit si a crezut ca am coborat de tot. Damn! Wish I took the time to make a call....
Anyway, lasand la o parte faptul ca am fost total daramata moral ieri, acum am inghitit in sec si merg mai departe. Ca Pasarea Phoenix...Rising from my ashes. 
Dar in continuare sper ca acel om sa piarda triplu decat va face din ceea ce a furat! Asadar...absenta motivata. There, now I'm back!

P.s. De acum m-am invatat minte, si sper sa invatati si voi din experienta mea: fac comanda la taxi, daca nu reusesc si iau din statie, verific firma si eventual numele soferului, intreb indicativul si preferabil iau geanta cu mine.

P.p.s. Daca vedeti vreun taximetrist cu GPS Smailo, imbracat cu o haina neagra cu dungi albe pe maneci, cu parul foarte inchis la culoare, bine facut, in jur de 30-35 ani si care are tarif de 1,39 lei/km, intrebati-l de nume, si eventual reveniti si pe la mine cu un comment.

Fotografia zilei - Autumn stroll

Melodia zilei: George Michael - Careless Whisper


George...always in style...Enjoy!

 

luni, 13 februarie 2012

Melodia zilei: Whitney Houston - I Wanna Dance With Somebody


Melodia zilei de azi e in memoriam Whitney Houston. Diva a trecut in nefiinta pe data de 11 februarie a.c. insa va ramane cu siguranta in memoria noastra ca una dintre cele mai bune voci internationale. Cu totii am iubit-o, am dansat pe ritmurile melodiilor ei, am aclamat-o si am visat la propriul nostru "bodyguard" cand am vazut pentru prima data "The bodyguard". Va las acum cu o melodie care imi place mult, din repertoriul lui Whitney. R.I.P...

 

Fotografia zilei - Thirst

Cana de tabla de la Ciumernic

duminică, 12 februarie 2012

Fotografia zilei - Trio

Detaliu de la Gradina Botanica

Melodia zilei: Avril Lavigne - I'm With You


Avril Lavigne - I'm with you:

 

Forumul Animalutze



Forumul Animalutze este primul pe care am "activat" vreodata la modul serios. Si niciodata nu cred ca ma voi "dezabona" de la subiectele dezbatute pe el. De ce? Pentru ca mereu am gasit raspunsuri, sfaturi, solutii si opinii avizate vis-a-vis de animalele mele acolo. Am gasit prieteni acolo. L-am gasit pe PaulT (va trebui sa-i cititi postarile ca sa intelegeti despre cine si ce este vorba), care m-a ajutat enorm in educarea lui Jinx. Am gasit o comunitate in care sa-mi faca placere sa revin cat de des. 
Este si singurul loc in care am avut succes cu concursurile (am castigat de 2 ori de cand sunt membru in diverse competitii, de fotografii in speta). Ce pot spune cu siguranta este ca daca aveti un animal de companie acasa, forumul acesta este cel pe care trebuie sa va faceti un cont! Aaa..si am intalnit oameni care sunt dispusi sa ajute cu orice si oricum pot, nu doar cu sfaturi, ci si fizic. Eu sunt membru din 2007 de cand il am pe Jinx. Tin minte si acum ca am fost intampinata de niste oameni binevoitori, si care doreau sa ma ajute in situatia pe care o relatasem. 
Avem de 2-3 ori pe an si Reuniunea Animalutze, unde ne adunam cei care putem si suntem din Bucuresti, de obicei la o terasa sau un local (gen La Mama), si ne povestim ce mai e nou, ne aratam poze, ne sfatuim si cate si mai cate. E foarte fain, si apropo, fetelor  daca cititi randurile astea, cand ne mai strangem si noi la o clatita ceva?! :)
Suntem multe pisicarese (iubitoare si detinatoare de pisici), dar e loc pentru toata lumea si toti iubitorii de animale indiferent de specie si rasa. Asadar, cu mare drag va recomand forumul Animalutze

Iesire de iarna


Saptamana trecuta am avut ocazia sa ajung cu Jinx in parc la Moghioros. Si spun ca am avut ocazia caci atat vremea cat si programul a tinut cu noi si am putut face si cateva fotografii. Ce sa zic...nimic mai placut decat o joaca in zapada intr-o dupa-amiaza de duminica! 




 

sâmbătă, 11 februarie 2012

Fotografia zilei - Sete

Melodia zilei: Al Green - I can't get next to you


Absolut geniala... Linia melodica, negativ, sound in general, solo-ul de chitara, vocea lui Al.....Superb totul! Numai cand ma gandesc cum se poate dansa pe melodia asta...Hmmmmmmm. Best!!! Nimic si nimeni nu-i bate pe negri la muzica. It's got soul! Lots of it! Feelin' it deep inside....

 

Hip-Hop-ul anilor '90 din Romania

B.U.G. Mafia si Loredana

Mi-am adus aminte de "renasterea" mea muzicala, zilele trecute, cand am pus playlistul cu muzica romaneasca buna. Aveam in el o multime de melodii din repertoriul B.U.G. Mafia, Marijuana, La Familia (atunci cand faceau muzica nu tampenii), Parazitii si Morometzii. Cam asta insemna Hip-Hop in Romania din '93 incoace. E adevarat ca eu am descoperit toate astea prin 2000, cand scoteam si eu nasul in lume (pe la 13 ani), si cand prin cartierul meu (in care baietasii stateau seara si faceau rime, se bateau, si faceau alte chestii ilegale si cool, iar fetele smechere ii insoteau) se auzeau beat-urile si rimele de la etajul patru (la care ma aflam eu). 
Insa lasand astea la o parte, atunci am inceput sa iubesc Hip-Hop-ul si Rap-ul, si am inceput sa aud mai mult decat simple vorbe, am auzit sa aud beat-uri, muzica, rime, sound...Am inceput sa simt muzica! "Mafiotii" au fost prima mea iubire in sens muzical, si pornind de la albumul "Intotdeauna pentru Totdeauna", am mers backwards si am luat la ascultat cam tot ce au facut ei. Tin minte si acum cum cumparam la negru casetele (da atunci erau casete, inca nu aveam cd player) contrafacute din piata cu echivalentul a 10 lei din ziua de azi, greu adunati din restul ramas de la diverse cumparaturi (da, nu ii primeam doar pe ochi frumosi asa cum ii primesc copiii din ziua de azi), si cum le ascultam pe ascuns, iar apoi le ascundeam de mama ca sa nu mi le arunce (detesta muzica asta). 
Printre melodiile lor, se aflau si diverse colaborari, astfel ca am aflat si de Parazitii, apoi de La Familia. Am inceput sa ascult si albumele lor, ajungand asa la Marijuana, si ulterior, nu mai stiu in ce context, la Morometzii.

Dupa cum scrie si in poza, Parazitii

Marijuana

Morometzii

La Familia - formula clasica

Hip-Hop-ul (si in speta Mafia) m-a tinut cu mintea limpede in momente de restriste din viata mea, momente in care vroiam sa fug de acasa, in care adolescenta isi spunea cuvantul, si sincer, din muzica asta am invatat cum sa fiu isteata...Street smart, cum s-ar spune.
Dar nu va mai retin cu amintirile mele, si va las sa va "clatiti" auzul cu o mica bucatica din trecutul muzicii romanesti (si sincer, din vremea cand se facea muzica, nu playback si totul computerizat, si din vremea cand aceasta venea din suflet, nu numai din dorinta de a face bani).









B.U.G. Mafia - Reprezint strada (Nu am gasit-o pe Youtube, si nu puteam s-o sar).




















Da, stiu sunt destul de multe dintr-o data, dar...nu m-am putut abtine (si asta e doar o selectie, ar fi fost mult mai multe altfel)! Nu cred ca exista cineva care sa nu gaseasca nimic care sa-i placa la nici o melodie, negativul sau vreun vers care i se potriveste in vreun fel, care e funny sau pur si simplu bine gandit! Enjoy my first love...:)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management