luni, 26 mai 2014

Jim Rohn - 7 Strategii pentru Obtinerea Bogatiei si Fericirii (1985)


Jim Rohn a fost unul dintre primii filosofi de afaceri cu care am intrat in contact si, intmaplator sau nu, si unul dintre cei mai buni. Am auzit pentru prima data de el si i-am citit prima data o carte in anul 2007. De atunci am mancat pe paine majoritatea cartilor sale cat si audiobook-urile. 
Insa nu am reusit pana acum sa ajung la aceasta, drept urmare am fost extrem de incantata cand am cumparat-o si am absorbit-o din priviri pur si simplu. De curand am terminat-o (in numai 4 zile, dat fiind ca are 205 pagini) si nu pot spune decat ca este exact cum ma asteptam sa fie. Un manual de dezvoltare personala cu aplicabilitate imediata! 

Citatele mele preferate sunt mult prea multe ca sa le pot reproduce aici in intregime, dar am sa va dau top 5:

- "De fericire se bucura cei care isi extind in mod deliberat orizontul si experienta. Ea se afla in casele celor care au abilitatea de a trata dezamagirea fara a-si pierde simtul bunastarii. Ea apartine acelora care controleaza atat imprejurarile, cat si emotiile."
- "Disciplina e cheia cea mai importanta. Ea deschide usa catre bogatie si fericire, cultura si rafinament, stima de sine crescuta si realizari importante, ca si sentimentele ce le insotesc, de mandrie, satisfactie si succes"
- "Succesul este un proces de intoarcere a fetei de la ceva pentru a te indrepta catre ceva mai bun - de la letargie la exercitiu, de la bomboana la fruct, de la a cheltui la a investi."
- "Succesul masiv e cea mai dulce razbunare"
- "Venitul depaseste rareori dezvoltarea personala". 

Coperta spate (cateva fraze, caci e o pagina intreaga):

"Nu trebuie sa alegi intre bogatie si fericire - ele izvorasc din aceeasi fantana a abundentei! Cu ajutorul acestei carti vei descoperi cele 7 strategii esentiale de care ai nevoie pentru a-si trai viata in bogatie si fericire. Filozofia autorului Jim Rohn a ajutat milioane de oameni sa isi schimbe viata. Descopera ce poate face in cazul tau!"

Cartea poate fi achizitionata AICI (pentru numai 35 lei) si v-o recomand cu tarie, caci va poate schimba viata si perspectiva asupra lucrurilor! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management