marți, 27 mai 2014

Listomania - cartea fara numar (de autori, de ani)


Cartea asta da dependenta si nu glumesc! Odata ce ai inceput sa-i rasfoiesti paginile frumos ilustrate, you, my friend, are hooked! E practic o enciclopedie vizuala, compusa din diferite liste (ex top arme dezastruoase, orase antice, lucruri marite sau micsorate pentru infrumusetare etc). 
Nu pot spune decat ca merita, macar si daca vreti numai sa aflati cateva informatii pentru cultura voastra generala. Sau daca vreti sa participati la "Vrei sa fii miliardar", s-ar putea sa va fie un ajutor de nadejde.

Ce am invatat eu din ea? Astfel de lucruri:

1. In Singapore, in anul 1861, in urma unui cutremur, numerosi pesti cu o lungime de aproape 30 cm au cazut din ceruri. Legatura cu miscarea seismica nu a fost explicata niciodata.

2. Din categoria animale invazive: Albinele africanizate - aduse din Africa in Americi, importate si crescute impreuna cu albinele europene pentru a sporiproductia de miere, acestea sunt mult mai agresive si fac mai putina miere.

3. In Romania e cel mai bine sa fii...creatura subacvatica! E una din natiunile care isi protejeaza apele facand traiul subacvatic deosebit de placut. :)


Astea sunt doar ca sa va faceti o idee, cartea e fascinanta!
Coperta spate:

"2663 de lucruri si fapte care te vor uimi, te vor infiora si te vor face un om mai bun. Ce cauta 16 roboti, 6 cladiri monumentale, 11 specii diferite si 8 piese de echipament sportiv pe coperta acestei carti? E simplu - toate apar in uimitoarele pagini din Listomania, o minunata enciclopedie plina de informatii folositoare, dar si neobisnuite despre tot ce vreti. "

Cartea cuprinde nu mai mult nici mai putin de 190 de liste, si poate fi cumparata AICI, cu numai 79,9 lei. Enjoy reading it, I know I did!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management