duminică, 14 aprilie 2013

Olympus Has Fallen (2013)


Joi am fost la film si chiar la unul super: Olympus Has Fallen. Am ales Glendale Studio, caci imi place ideea de floricele in regim all you can eat si ceai la orice bilet cumparat. In plus, sunetul si sala sunt chiar OK. 
Asadar revenind la film, distributia e una remarcabila (a fost si motivul pentru care am ales filmul): Gerard Butler, Aaron Eckhart si Morgan Freeman fiind actorii principali. 
Pot spune ca a fost unul din cele mai bune filme cu tematica de asediu/atentat terorist pe care le-am vazut. In primul rand pentru ca te tine mereu cu sufletul la gura. Tocmai cand te gandeai ca mai mult de atat nu mai au ce sa faca, si baietii buni trebuie sa inceapa sa "kick asses", mai vine o explozie, un avion, o bataie care te duce cu gandul la pierderea Casei Albe in favoarea teroristilor. 
Oricum, finalul ramane sa-l vedeti voi, nu vreau sa stric surpriza. Morgan Freeman e o prezenta remarcabila, Gerard Butler e noul Bruce Willis (think "Die Hard"). E un film ce merita, deci il recomand acelora dintre voi carora le plac filmele de actiune cu multe explozii si multa munitie. Nota personala: 9Trailer:

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management