joi, 17 mai 2012

Machine Gun Preacher (2011)


Machine Gun Preacher e unul din acele filme la care te uiti doar pentru actorul din rolul principal. Adica, am trecut pe langa el de cel putin 7 ori cautand filme de vazut, dar nu m-a atras pana cand nu am observat cine joaca in el. Nimeni altul decat Gerard Butler (despre care trebuie sa scriu o postare separata)!
Omul e bestial. Genul "eye candy"... Ce sa mai zic, ochi albastri, inaltime si aspect perfect, rough but not too rough...Perfect in alte cuvinte! In fine..lasand la o parte mica mea simpatie pentru el, si revenind la film. Nu e rau deloc filmul, trateaza problema razboiului civil din Africa, ce dureaza de o vesnicie din punctul meu de vedere. 



E o drama/actiune destul de bine gandita, trecand personajul din rolul principal prin diverse ipostaze, care mai de care mai diferita de cealalta. In primul rand il avem pe baiatul rau, impulsiv, de abia iesit de la inchisoare, care face totul fara sa se gandeasca la el sau la cei care tin la el. Apoi trece la stadiul de "echilibru" in care incearca sa-si gaseasca un rost in viata, il descopera pe Dumnezeu si religia, si aprovizioneaza caminul. 
Iar in final, il avem pe "preacher". Adica odata ajuns in Africa, duce credinta nou descoperita la extrem, ajungand sa faca propria lui lege pe portiunea de pamant al carei proprietar este.



Filmul merita vazut, macar pentru a va clati ochii cu Gerard (ma refer la fete of course, si unii baieti eventual), dar lasandu-l pe el la o parte, nu e "half bad" cum ar spune americanii.
Pe o scara de la 1 la 10 l-as nota cu 7.

Trailer:


Filmul poate fi vazut online AICI.

2 comentarii:

Anonim spunea...

In fine, corect, lasand la o parte mica ta simpatie pentru el, trebuie sa fac o corectura...Are ochi verzi/gri (chiar daca se vad albastri pe ecran)...Cu siguranta, in cazul postarii separate despre ”bestial” faceai corectura...

GeminiGirl spunea...

:) Ok, merci pentru atentionare. Sincer, chiar ii vedeam albastri, dar nici cei verzi/gri nu-i scad din "awesomness" :))

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management