duminică, 3 ianuarie 2016

Allan & Barbara Pease - Abilitati de Comunicare (2013)


Sotii Pease, autorii besteller-ului "Intrebarile sunt, de fapt, raspunsuri" au conceput in aceasta lectura scurta, un compendiu succint asupra a tot ceea ce inseamna abiliatile de comunicare.
Lucrand intr-un domeniu care presupune lucrul cu oamenii, cartea a venit ca o manusa pentru mine, cu toate ca nu e nici prima si, probabil nici ultima de acest gen, pe care am citit-o. 

O recomand cu precadere datorita faptului ca e, dupa cum spuneam, destul de scurta. O poti cuprinde repede, cel mai probabil in mai putin de o saptamana. Cu toate acestea, nu-i lipseste substanta, autorii asigurandu-se ca nu fac rabat la calitate.

Citate preferate:

- "Oamenii care se asteapta de la altii sa se comporte altfel decat manati in primul rand de propriul interes sunt permanent dezamagiti si se simt <tradati> de acestia"

- "Daca voi nu vorbiti pozitiv despre voi, nimeni altcineva nu o va face"

- "Pentru a fi convingator la o intrevedere fata-n fata, niciodata nu va incrucisati bratele"

Coperta spate:

"Una din cele mai pragmatice si mai convingatoare carti scrise vreodata, despre cum sa-i intelegi pe oamenii cu care interactionezi in viata. Cartea va ofera un avantaj incredibil in orice relatie" (Brian Tracy)

Cartea poate fi comandata AICI, pentru numai 13,5 lei. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management