duminică, 19 august 2012

Blackberry Porsche Design - un rasfat pe care il merita numai anumite persoane




Wow! E singurul cuvant care poate exprima frumusetea, eleganta si aspectul spectaculos al acestui smartphone. Ce sa spun decat ca nu este pentru oricine, dar asa cum sunt de parere ca daca iti permiti nu merita sa-ti iei Mercedes cand poti sa-ti iei Camaro, asa sunt de parere si ca daca iti poti lua un Iphone 5 poti sa fii ceva mai original decat restul "turmei" si sa iti iei un Blackberry Porche Design



Poate fi gasit la Altex, si pretul e...ceva mai mult decat isi poate permite romanul de rand. Insa merita cu prisosinta! Am sa va spun si de ce. In primul rand are o memorie onboard de 8 GB. Foarte Ok pentru un telefon (cel putin pentru ceea ce am eu nevoie de la un telefon, si pentru ce are nevoie de exemplu o business woman). In al doilea rand, ecranul complet tactil, de inalta rezolutie cu cristale de lichide de 2,8 inci, "asezonat" de o tastatura ce vine in sprijinul ecranului, este absolut perfect!
Si ca sa puna capac, aparatul e dotat si cu GPS, deci iata ca putem iesi din orice incurcatura cu un singur dispozitiv. Eu una pot spune ca mi-ar fi foarte util, avand in vedere lipsa mea completa de orientare in spatiu. :)



Si de ce ar merita cumparat, pe langa frumoasele atribute de mai sus? Pai pentru ca este un smartphone pentru acele persoane care vor ceva deosebit, care sa iasa din tipare; pentru ca este exclusiv, nu poate fi cumparat decat online (si nici ca se putea mai bine, avand in vedere ca pe altex.ro exista garantia sigurantei la achizitie - ti se returneaza sub forma de voucher de 2x diferenta daca gasesti altundeva mai ieftin produsul); si design-ul este unul atemporal, ai putea sa-l incadrezi atat in trecut, cat si in prezent sau viitor! 
E unic asta e clar, si merita toti banii daca ma intrebati pe mine. Pe lista de scopuri pe termen lung? Check! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management