vineri, 4 ianuarie 2013

Harper's Bazaar


Harper's Bazaar a devenit de curand revista mea preferata de fashion si lifestyle. Trebuie sa spun insa ca de cand am pus pentru prima data mana pe aceasta mica enciclopedie de moda, am fost fascinata de calitatea ei, de brandurile ce se regasesc in paginile acesteia, de articolele deosebite (in special "De ce sa nu?...") dar si de modul in care trateaza luxul ca pe ceva accesibil oricui si de sine inteles. 
Imi place aceasta la Harper's Bazaar. Nu au prejudecati. Nu se incadreaza in tiparele cu care romanii au fost obisnuiti. Nu tine cont de ce spun ceilalti ci gandeste cu propriul creier. E ceva aparte! Inclusiv fotografiile sunt semnate de unul dintre fotografii mei preferati - Oltin Dogaru - pe care intamplator il si cunosc si e un tip super in general, dar cand are aparatul in mana, devine artist. Si tin sa mentionez ca oricand am o zi mai...putin buna, Bazaar reuseste mereu sa ma readuca cu picioarele pe pamant si sa-mi reaminteasca de lucrurile bune pe care le am sau pe care le voi avea in viitorul apropiat. Ba mai mult, imi si da idei originale in acest sens!
Desi imi pare rau ca nu am fost mai constanta pana acum in procurarea revistei, cum se zice, mai bine mai tarziu decat niciodata. Am devenit fan propriu-zis incepand cu editia Martie-Aprilie. Am continuat apoi sa imi achizitionez fiecare numar si daca s-a putut si suplimentele. Ultimul mi l-am luat ca si cadou de Craciun, facand parte din categoria Collections. 
Va recomand cu drag sa cititi macar odata revista, daca n-ati facut-o inca. It will shake your world, cum zic americanii! Dar nu ma credeti pe cuvant...Testati pe pielea voastra. Se gaseste la un pret mediu, de 15 lei.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management