duminică, 3 noiembrie 2013

Curs de Vanzari cu Lorand Soares Szasz


Saptamana asta am fost la primul meu curs de vanzari cu Lorand Soares Szasz. Nu a fost primul curs de vanzari, la modul general vorbind, caci in 7 ani de experienta in vanzarile directe, alaturi de Herbalife, am avut zeci, poate chiar sute de astfel de cursuri. Insa trebuie sa recunosc ca am invatat cateva lucruri noi. 
Lorand mi s-a parut o persoana calda, carismatica si cu care poti comunica usor. Sala a fost plina de oameni din toate domeniile si de pe toate nivelurile. De la incepatori in ale vanzarilor pana la directori de firma sau oameni cu propriile afaceri, mai mari sau mai mici. 
Eu...am invatat despre a vinde in functie de personalitatea prospectului, cum sa pastrez un client nemultumit si alte trucuri de acest gen. Cursul nu a fost deloc plictisitor si nici speaker-ul ingamfat (asa cum sincer recunosc ca ma asteptam sa fie). 
Iata cateva lucruri importante pe care le-am extras din acest eveniment:

- ZAC CEVA: Zambesc, Ascult, Clarific, Conditionez, Explic, Verific, Actionez

- Exista 4 tipologii de clienti: Dominant, Influent, Stabil si Constiincios

- Asculta de 2 ori si vorbeste odata!

Stiu, sunt lucruri relativ de baza, dar spuse altfel si detaliate pana in panzele albe conteaza. 

Asadar, la prima intalnire, Lorand Soares m-a facut sa-mi doresc sa particip la mai multe cursuri ale sale, si bineinteles sa-mi doresc sa-l reintalnesc mai ales la evenimentul din Martie, Maximum Achievement
Vi-l recomand cu drag, indiferent de domeniul in care va desfasurati activitatile, dar mai ales daca lucrati in vanzari. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management