duminică, 9 martie 2014

Ceainaria Arcub - ceai ca in tara minunilor


Am descoperit de curand, un loc de relaxare minunat, numit Ceainaria Arcub. Intamplator este foarte aproape de cabinetul meu, asa ca am intrat sa vad despre ce e vorba. 
Mi-a placut! Totul. De la decor, la meniu si pana la angajati. Este locul perfect pentru o intalnire intre fete, o duminica relaxanta, un rendez vous, sau pur si simplu o ora pe net (da, wireless-ul este impecabil). Pana acum am fost deja de vreo 3 ori, am devenit fan al ceaiurilor cu nume foarte interesante si cu ingrediente si mai si (este primul loc in care am regasit planta Schizandra). 
Ce sa va mai spun? Preturile sunt rezonabile (poate chiar sub cele ale zonei), orarul intre 12-22 este permisiv cu oricine, indiferent de activitate si ce-mi place mie cel mai mult, este ca e o oaza de liniste! Ziua, cand merg eu, este destul de putina lume, asadar ai toata intimitatea de care ai nevoie. 
Ce mai puteti face la Arcub e sa organizati petreceri sau evenimente corporative/seminarii/intalniri, cu conditia sa fie relativ restranse (nu mai mult de 25 persoane). Pretul din nou este unul foarte ok si nu va va lasa cu o gaura in buget, asta e clar! Ei bine, sper ca v-am facut suficient de curiosi cat sa aruncati o privire micutei si cochetei ceainarii. O veti gasi pe Str. Batistei, nr 14. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management