duminică, 25 ianuarie 2015

Andy Szekely - Comunica, Influenteaza, Convinge! (2013)


Cartea lui Andy am primit-o gratuit, cu ocazia unei campanii de pe site-ul sau. La cursurile sale am mai participat, cu diverse ocazii si omul mi-a placut, la fel ca si ideile sale. 
Imi place mai ales ca ceea ce spune vine din experienta personala si nu din carti. 
Am citit asadar cartea cu interes si placere. Cred ca am terminat-o de altfel, destul de repede. Ce mi-a placut cel mai mult este ca aduce informatii, sfaturi si recomandari ce pot fi imediat puse in practica, mai ales in domeniul meu, si care dau rezultate.
Parerea mea este ca oricine poate extrage idei importante si cu aplicabilitate imediata din cartea lui Andy, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea. Recomand.

Coperta spate:
"Toate cele 96 de idei si strategii de influentare cu integritate prezente in carte au fost atent selectate si asezate de autor intr-un SISTEM complet de invatare a artei si stiintei persuasiunii.
Nimic nu este pus la intamplare. Totul are sens si scop, ceea ce transforma cartea de fata intr-un instrument puternic si complet. 
Este tot ce ai nevoie sa stii despre persuasiune, ca sa obtii succesul pe care il meriti."

Citate preferate:

- "Esential pentru motivatie este ca atunci cand iti stabilesti un obiectiv, acesta sa fie exprimat in termeni pozitivi". 
- "Printre cele mai importante filtre ale gandirii se numara limbajul si sistemul de valori".
- "Cand esti foarte bine focalizat pe ce vrei sa obtii, identifici si mijloace la care poate nici nu te-ai fi putut gandi daca nu iti era clar ce vrei."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management