miercuri, 26 decembrie 2012

Lansare de carte Liviu Reti - ...de iubire

Liviu Reti

Luna asta am avut posibilitatea sa particip la o lansare de carte pentru prima data in viata mea. Cartea este una de poezii, as putea adauga...de iubire (cum de altfel ii este si titlul) si deosebite. 
Si nu, nu o spun pentru ca autorul este nepotul iubitului meu, mai ales ca in general (cu mici exceptii gen Nichita Stanescu) nu agreez prea mult poezia. Never been my strong point... Insa datorita bunavointei lui Liviu, autorul acestei carti, am avut placerea sa ascult recitate unele dintre poezii si am ramas placut impresionata de profunzimea lor, dar si de frumusetea impreunarii cuvintelor, transformate in rime si strofe.Mama autorului

La lansare au participat persoane de toate varstele, evenimentul fiind family friendly

Eu si iubitul meu ne-am simtit minunat

Mana dreapta a autorului in ce priveste evenimentulPe Liviu l-am cunoscut pentru prima data chiar la aceasta lansare si mi-a lasat impresia unui om sensibil, deschis si per total un caracter frumos. 
Lansarea a fost una in premiera si pentru el, fiind prima sa carte si a fost una destul de intima, printre invitati numarandu-se prietenii apropiati, familia si cateva rude si niste colegi. A fost placut, am ras, am glumit, am ascultat, am fost atinsi de poeziile de dragoste, am aflat detalii personale despre autor, am ciocnit un pahar de sampanie, si bineinteles am plecat fiecare cu cate un exemplar sau mai multe (unii dintre noi am facut si cadouri cunoscutilor un volum de poezii) al cartii. Ba mai mult, am avut parte si de o demonstratie de dans modern! A fost frumos.

A fost bineinteles si o sesiune de autografe dar si cu dedicatie! :)

Familia si rudeleEu nu pot decat sa-i urez mult succes lui Liviu, pe viitor sa avem lansari din ce in ce mai mari si (cel putin) la fel de superbe carti. Va invit de altfel si pe voi sa il sustineti, urmariti, cititi si de ce nu, sa il cunoasteti pe Liviu Reti prin intermediul paginii sale de Facebook: Liviu Reti.


Rudele nu se dezmint de la glumite

Liviu ne-a demonstrat ca nu este numai un poet bun, dar poate si dansa. P.s. Fetelor, e single!Cu dedicatie...for little ol' me...:)Cartea o puteti gasi pe site-ul personal al poetului, http://liviureti.ucoz.ro  sau contactandu-l pe unul din emailuri (liviureti@yahoo.com/liviureti@gmail.com). Si baieti, va recomand cu drag, mai ales daca nu stiti cum sa va impresionati iubitele, sa le oferiti aceasta carte cu dedicatie din partea voastra! Va functiona ireprosabil, garantez! 

*Credit foto (mai putin ultimele) Catalin Mihai.

2 comentarii:

liviu reti spunea...

Iti multumesc din suflet Iulia Muntean....Doresc o rectificare cu privire la modul procurare al cartii. Cartea poate fi achizitionata, deocamdata, doar prin comenzi la urmatoarele adrese de e-mail >>> liviureti@yahoo.com , liviureti@gmail.com sau pe site-ul personal http://liviureti.ucoz.ro , cu indicarea datelor de contact ale cumparatorului.
Va multumeste anticipat Liviu Reti !!!

CrazyGeminiGirl spunea...

Hey Liviu! Multumesc pentru informare! Am inteles eu gresit probabil. Am sa modific si in postare!

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management