duminică, 9 decembrie 2012

Paul Jenner - Kama Sutra ca la carte


Kama Sutra ca la carte a lui Paul Jenner este o carte ce m-a surprins placut. Mereu am crezut ca Kama Sutra este doar pentru cei ce s-au plictisit total si nu mai stiu ce sa faca in pat, drept urmare recurg la pozitii imposibile ce presupun sa fii un fel de acrobat. Ei bine, nu e chiar asa! E mult mai mult de atat, cartea te invata cum sa te pregatesti inainte de a face dragoste, cum sa faci dragoste in stil Kama Sutra (care nu presupune neaparat sa fii un yoghin, ci sa ai o anumita curtoazie si sa respecti intr-un anumit fel corpul celuilalt) si cum sa petreci timpul dupa ce actul sexual a luat sfarsit. Este o lectura ce merita, mai ales pentru cei carora le place sa faca dragoste si isi doresc sa ofere cateva clipe de neuitat iubitului/iubitei sau sotului/sotiei. Poate fi o surpriza foarte placuta mai ales in relatiile ce au trecut de prima perioada...
Mi-a placut in mod deosebit cum sunt vazuti barbatii si femeile, ca individualitati aparte, dar care foarmeaza un intreg. Si mereu femeia este respectata, barbatul invatat tehnici si metode de a o satisface cum ar trebui si cel mai si cel mai mult mi-a placut partea de pregatire inainte dar si de timp petrecut impreuna dupa.
Va recomand cartea cu drag! Textul de pe coperta din spate il aveti redat mai jos:

" Kama Sutra ca la carte iti va arata nu numai pozitii sexuale si tehnicile din stravechiul manual de sexualitate, dar si cum sa iti exploatezi la maximum erotismul. Cartea porneste de la principiile libertatii si placerii erotice, acoperind o gama larga de teme, de la mancaruri afrodiziace, masaj erotic, pana la cum sa-ti decorezi dormitorul intr-un mod cat mai seducator. Indiferent de varsta, educatia si conditia ta fizica, citind aceasta carte vei descoperi,cu siguranta, o noua abordare a vietii de cuplu."

Cartea poate fi gasita AICI cu doar 17,66 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management