miercuri, 19 februarie 2014

Brian Tracy in Romania!


Anul 2014 vine cu mari surprize inclusiv in sfera dezvoltarii personale. Vizita lui Brian Tracy atat in capitala cat si la Cluj, nu face decat sa confirme acest fapt. 
Cine este insa Brian Tracy? Pentru aceia dintre noi care am studiat putin despre dezvoltare personala nu e un mister, pentru ceilalti, e bine de stiut (si poate si un motiv sa mergeti la un seminar/curs tinut de el) ca Brian este speaker profesionist in domenii precum cel de afaceri, vanzari, management-ul timpului, leadership, precum si autor al unor bestseller-uri internationale (ex. Schimband gandirea, iti schimbi viata; Cariera si cascaval; Secretele Puterii de Convingere) si intreprinzator la randul lui. 

Personal l-am cunoscut pe Brian prin intermediul audiobook-urilor. Are un mod de comunicare foarte simplu, usor de asimilat si clar. Speech-urile sale cuprind multe exemple, lucru ce te ajuta sa te identifici mai usor cu ceea ce spune. De asemenea, pot spune ca abia astept la randul meu sa-l vad in carne si oase, nu mai tarziu de luna Martie, cand va fi in Bucuresti (mai exact pe 27 Martie) si va tine un curs de aproape 8 ore! Nici nu va imaginati ce oportunitate este aceasta! Seminarul se numeste Maximum Achievement si este unul din  cele mai puternice din "arsenalul" speakerului. Iar pentru asta nu avem sa multumim decat celor de la Transilvania Business Seminars. Pe site-ul lor se pot face si inscrierile pentru eveniment de altfel.

Asadar, grabiti-va, numarul de locuri e din ce in ce mai limitat cu fiecare zi care trece, si asta este una din acele ocazii ce vin o data in viata! Evenimentul va avea loc la Willbrook Platinum Business & Convention Center.
Va las cu unul dintre discursurile preferate din "repertoriul" lui Brian si ne vedem acolo!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management