vineri, 15 februarie 2013

Sleek Waterproof Mascara de la Make Up Shop


Despre Sleek Waterproof Mascara pot spune in primul rand ca m-a frapat prin faptul ca este foarte ieftin: numai 24 lei (costul transportului bineinteles fiind suportat de client). Sincer ma cam indoiam de calitate, dar aveam nevoie de ceva urgent si ieftin, iar aici stiu ca pot conta mereu pe Make Up Shop pentru rapiditate si preturi bune. 
Si dupa cum marea majoritate (cred ca) stiti in general in pret se reflecta calitatea. Ei bine, pot spune ca a fost de bun augur achizitia, caci rimelul (cum imi place mie sa-i spun) se ridica destul de binicel la nivelul asteptarilor. 
Pentru cei care nu ma cunosc atat de bine, adica 98,7% dintre voi, e bine sa stiti ca genele mele sunt foarte foarte subtiri si destul de scurte, drept urmare nu prea am cu ce lucra. Dar Sleek face fata destul de binicel provocarii, in general am observat ca da o densitate destul de buna genelor, care la randul ei subliniaza forma ochiului si il "deschide". Ca si alungire nu pot spune ca sunt extrem de incantata, dar nici dezamagita nu sunt. As putea spune ca ma abtin! 

Daca ar trebui sa dau o nota probabil as acorda 7-7,5 din  10. E OK, duce treaba la bun sfarsit. Il puteti gasi la Make Up Shop, inca la acelasi pret.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management