duminică, 3 februarie 2013

Eleri Sampson - 30 de minute pentru a face impresie (2007)


Una din ultimele carti pe care le-am (re)citit este "30 de minute pentru a face impresie" de Eleri Sampson. De data asta am luat si notite si pot spune ca o recomand tuturor celor care vor sa faca o prima impresie buna, oricunde merg si in orice context. 
E o lectura relativ scurta, dar care te poate ajuta realmente sa iti atingi scopul cand vine vorba despre un interviu, o intalnire importanta de afaceri sau pur si simplu atunci cand faci pentru prima data cunostinta cu cineva.

Coperta spate:

"Ce spun hainele despre dumneavoastra? E posibil ca felul in care aratati sa va tina cariera pe loc? formarea unei impresii adecvate la locul de munca, intr-o sedinta sau la interviul pentru un post ar putea fi cruciala pentru succesul in cariera. Aflati cum puteti sa va sporiti sansele in doar o jumatate de ora.
Experta in <personal branding> Eleri Sampson va va demonstra cum puteti beneficia cat mai mult de pe urma felului in care aratati si a modului in care va prezentati. Plin de sfaturile sale pertinente, acest ghid de buzunar comod va va oferi increderea de care aveti nevoie pentru a urca pe scara profesionala."
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management