luni, 23 aprilie 2012

Be cool (2005)


Be Cool este, asa cum ii spune si numele, un film foarte cool. E un mix de actori dintre cei mai variati, dar in acelasi timp, ca un cocktail, se imbina perfect!
Be Cool ii are in rolurile principale pe John Travolta si Uma Thurman, acestia fiind urmati de nume aproape sau la fel de "grele" in industrie, precum Vince Vaughn, Steven Tyler (o aparitie pe atat de rara intr-o productie hollywood-iana cum este si un film cu atatea personalitati), Christina Millian, The Rock si Danny DeVito. Cand se dau creditele la final ai senzatia ca e o insiruire de actori buni.

Lasand insa distributia la o partea, totul incepand cu coloana sonora si terminand cu firul povestii este absolut genial. Trebuie sa recunosc ca este a doua oara cand vad filmul, si sunt sanse multe ca intr-o zi mai plictisitoare sa il revad. Toata actiunea se invarte in jurul lui Chilli Palmer (Travolta), un magnat al industriei filmului, care, fiind plictisit de aceasta incearca sa intre in industria muzicala. In drumul sau se indragosteste de vaduva unui director de casa de discuri, si descopera o fata cu un talent innascut. 
Nu vreau sa dau mai multe detalii pentru a nu va strica placerea de a descoperi filmul. Insa merita! Pentru generatia MTV si iubitorii de Hip-Hop exista si cateva bonusuri: suita de masini Hummer, muzica, aparitiile negrilor (scuzati-mi vorba directa) la premiile MTV etc.

Pe o scara de la 1 la 10 as nota filmul acesta cu 9,5.

Am sa va pun mai jos si cateva poze pentru wallpaper, asta apropo de cat de cool e filmul (la fel de cool sunt si posterele):









 

Trailer: 

Be Cool

Filmul poate fi vazut AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management