vineri, 30 martie 2012

Tess Rally 2012

Girtofan & Skoda Fabia S2000

Iata-ne din nou la Brasov, orasul de la poalele Tampei, unde in fiecare primavara la sfarsitul lunii Martie sau inceputul lunii Aprilie, se da starul Tess Rally. Anul 2012 nu face nici o exceptie, insemnand in calendarul CNR, prima competitie a acestuia.
Din pacate lipsa aparatului de fotografiat propriu, ma pune in imposibilitatea de a posta poze in timp real, sau ma rog, macar de pe probe dupa terminarea acestora. Insa ma voi revansa la urmatoarele etape. Ieri am fost, alaturi de "colegii" de suferinta (frigul a inceput sa-si faca simtita prezenta inca de aseara, ploaia transformandu-se azi in veritabila ninsoare), Alex si Dragos, pe traseu la Shakedown. 

Eu si Alex. Greu la deal dar merita urcarea!


Frumos, nu am ce zice. In primul rand aproape toate echipajele si-au afisat "look-urile" noi, iesind din iarna parca mai fresh si mai...clean (daca ati prins aluzia). Avem new entries (pentru acest sezon fata de 2011) - Francois Delecour (vicecampion mondial la WRC in 1993), Csaba Spitzmuller (campionul absolut al Ungariei in 2008), insa nu numai in ceea ce priveste pilotii, caci incepand cu aceasta etapa, intra in "lumina reflectoarelor" si Skoda Fabia S2000 a lui Girtofan, care are numai review-uri bune. 

Delecour si Renault Megane R4

Spitymuller cu Mitzubishi Lancer EVO 10

Pe lista inscrierilor exista in acest moment 55 de echipaje, dintre care favorite sunt Valentin Porcisteanu/Mihai Dobre, Bogdan Marisca/Sebastian Itu si Dan Girtofan/Eugen Rotaru.
In acest moment se desfasoara in Livada Postei SuperSpeciala, sincer nu stiu cat public este in conditiile (meteo) date, insa cu siguranta pilotii vor face show! Nici shakedown-ul nu a fost de aruncat, din punctul asta de vedere. 
Au fost deja si mici "drame" datorita alegerii neinspirate a pneurilor, unii concurenti ajungand sa admire din decor desfasurarea competitiei. Asa e cand nu te inveti ca primavara la Brasov e complet imprevizibila, cu atat mai mult cu cat probele se desfasoara pe munte...

Filip cu Renault Clio R3 Maxi Evo (si as putea sa adaug cu un super misto sticker cu "I love Brasov" pe spate)

Vali Porcisteanu cu Mitzubishi Lancer EVO 10 (new and improved)

In fine, ideea e ca aceasta e una din etapele Campionatului National de Raliuri la care va recomand sa ajungeti odata, sa va bucurati atat de atmosfera "fierbinte" (in ciuda vremii) cat si de acest oras absolut deosebit!
Enjoy Brasov and Tess Rally! 


Credit foto: Rally Magazin & Motor Media (as you can allready see on the photos).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management