duminică, 12 februarie 2012

Forumul Animalutze



Forumul Animalutze este primul pe care am "activat" vreodata la modul serios. Si niciodata nu cred ca ma voi "dezabona" de la subiectele dezbatute pe el. De ce? Pentru ca mereu am gasit raspunsuri, sfaturi, solutii si opinii avizate vis-a-vis de animalele mele acolo. Am gasit prieteni acolo. L-am gasit pe PaulT (va trebui sa-i cititi postarile ca sa intelegeti despre cine si ce este vorba), care m-a ajutat enorm in educarea lui Jinx. Am gasit o comunitate in care sa-mi faca placere sa revin cat de des. 
Este si singurul loc in care am avut succes cu concursurile (am castigat de 2 ori de cand sunt membru in diverse competitii, de fotografii in speta). Ce pot spune cu siguranta este ca daca aveti un animal de companie acasa, forumul acesta este cel pe care trebuie sa va faceti un cont! Aaa..si am intalnit oameni care sunt dispusi sa ajute cu orice si oricum pot, nu doar cu sfaturi, ci si fizic. Eu sunt membru din 2007 de cand il am pe Jinx. Tin minte si acum ca am fost intampinata de niste oameni binevoitori, si care doreau sa ma ajute in situatia pe care o relatasem. 
Avem de 2-3 ori pe an si Reuniunea Animalutze, unde ne adunam cei care putem si suntem din Bucuresti, de obicei la o terasa sau un local (gen La Mama), si ne povestim ce mai e nou, ne aratam poze, ne sfatuim si cate si mai cate. E foarte fain, si apropo, fetelor  daca cititi randurile astea, cand ne mai strangem si noi la o clatita ceva?! :)
Suntem multe pisicarese (iubitoare si detinatoare de pisici), dar e loc pentru toata lumea si toti iubitorii de animale indiferent de specie si rasa. Asadar, cu mare drag va recomand forumul Animalutze

1 comentarii:

GeminiGirl spunea...

Multumesc, la fel!

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management