duminică, 5 februarie 2012

The Whistleblower


Daca vrei un film care sa te faca prezent la situatii reale, ce au loc in lumea din jurul nostru, trebuie sa arunci un ochi la The Whistleblower! E o drama/actiune care aduce in prim plan traficul de carne vie, si cat de adanci sunt legaturile intre autoritati si cei ce fac acest gen de trafic. Kathryn Bolkovac (Rachel Weisz), o politista din Nebraska, cu o viata personala destul de data peste cap, e cooptata intr-o misiune de pastrare a pacii din Bosnia. Odata ajunsa acolo isi risca slujba si propria viata in incercarea de a aduce la lumina o imensa retea de trafic uman, in care erau implicate personalitati americane, dar si oficiali ai Natiunilor Unite. 
Ce mi s-a parut extrem de interesant la film a fost distributia, care este in proportie de aproape 50% formata din actori romani, si masinile vechi romanesti (Aro, Dacia) care ii dadeau un iz de film romanesc. Mai mult, mi-a placut ca sunt si o multime de actori internationali recunoscuti! 
Ca sa iti faci o idee cum arata cast-ul: Anca-Ioana Androne, Rachel Weisz, David Strathairn, Ionut Grama, Mihai Ghior, Monica Belluci, Zoltan Butuc, Doroteea Petre, Liam Cunningham, Vanessa Redgrave, Vlad Ivanov, Ion Sapdaru, Alexandru Potocean, Florin Busuioc, Alin Panc, Radu Banzaru, Roxana Guttman si nu il ultimul rand Adriana Butoi.
Acestea fiind spuse, va las sa urmariti filmul, mie personal mi s-a parut unul foarte interesant, care provoaca emotii puternice (pe mine m-a facut sa vorbesc, si eu sunt genul de persoana care nu vorbeste la filme), si care merita vazut!

Trailer: 



Filmul poate fi urmarit AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management