marți, 2 octombrie 2012

Competitia cea mai acerba pentru patrupezii romani

In weekend-ul care se apropie cu pasi repezi, Bucurestiul va fi gazda catorva sute de exemplare dintre cele mai pure, ale diverselor rase de caini - EuroDog Show. Unul dintre cele mai importante si in acelasi timp impozante concursuri canine este organizat de catre Asociatia Chinologica Romana si va avea loc bineinteles la Romexpo (avand in vedere amploarea).
Expozitia (caci asta este de fapt) va fi organizata respectand regulamentele Federatiei Chinologice Internationale, cat si reglementarile stabilite de catre AChR.

Eu una abia astept, nu am mai avut ocazia sa particip la o expozitie canina din 2010, si intamplator chiar weekend-ul trecut (cu ocazia participarii la Sofisticat Expo) ma intrebam daca se organizeaza asa ceva si pentru prietenii nostri, cainii.

Asadar, acreditata fiind, am sa ma prezint duminica acolo, si voi posta ulterior fotografii si impresii, cat si eventuale clasamente pentru cine este preocupat! Abia asteeept!!
Daca mai e cineva interesat sa vina sa admire frumoasele exemplare, sa lase comentariu si ne putem intalni. The more, the merrier! :) La link-uri puteti afla mai multe detalii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management