vineri, 12 octombrie 2012

Relevanta unei promisiuni

Multi dintre noi tinem ca promisiunile sa fie respectate. De multe ori insa asteptarile nu ne sunt intrunite. Ba mai mult, uneori, nici noi nu ne tinem promisiunile facute. E poate putin trist, dar deloc fals.
 Avand asta in vedere, eu interpretez noul slogan Oktal - "Promisiuni respectate. Din 1999" - ca fiind unul ce inspira o incredere mare in unul din cele mai respectate magazine online din Romania.
Pentru mine o promisiune este sfanta! Nu poti sa zici odata un lucru si sa nu-l faci, ca apoi sa se mai intample de X ori, dupa care sa te astepti ca oamenii sa te creada o persoana de cuvant. Si cred ca pe asta a mizat si magazinul online despre care va spuneam. A construit o reputatie pe care de 13 ani o pastreaza si o creste mereu, ceea ce e de laudat!
Sincer, inca nu pot spune ca am comandat ceva de la ei, insa in momentul cand o voi face, voi avea asteptarea ca promisiunile de durata de livrare, siguranta ca produsul livrat nu va fi cu probleme si cele legate de comunicarea post-vanzare sa fie respectate. Iar in masura in care asta se va intampla, cu siguranta voi reveni cu drag, din nou si din nou, de fiecare data cand voi avea nevoie de ceva ce poate fi gasit la ei.

Asadar da, o promisiue este mereu importanta. Si nivelul respectarii ei e determinat de nivelul de corectitudine al magazinului. Drept urmare, pentru Oktal tot respectul!

*Articol pentru Superblog 2012 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management