marți, 30 octombrie 2012

Wake up to a better world everyday

 
 
Anul acesta am fost norocoasa de 2 ori! Odata ca am reusit sa revad Barcelona si pentru ca am putut s-o fac datorita NH Hoteles! Am castigat o excursie pentru 2 persoane si am ales bineinteles sa revad orasul lui Gaudi, prin concursul lor "Wake up to a better world". Aveam cateva sute de locatii din care puteam alege, datorita varietatii si longevitatii acestui lant hotelier de origini spaniole.
Unul dintre motivele pentru care am ales Barcelona a fost si pentru ca NH Hoteles colaboreaza acolo cu celebrul specialist in bucataria moleculara Ferran Adria! Pentru cine nu ma cunoaste, iubesc sau mai bine zis ador sa mananc bine si imi place la nebunie mancarea buna, specialitatile. In Barcelona se afla si El Bulli, restaurantul declarat de 5 ori cel mai bun din lume si al carui detinator este chiar Adria.
Dar dilema mai mare am avut-o in momentul in care a trebuit sa aleg din cele 28 (!) de locatii ale lantului hotelier din zona. Am ales ce era cel mai la indemana pentru itinerarul pe care il planificasem, anume NH Calderon. E situat pe Rambla de Catalunya si este foarte aproape de arhi-cunoscuta Rambla ce se incheie in port. 
Am fost, atat eu cat si iubitul meu, incantati nevoie mare de buna dispozitie inspirata zilnic inca de la micul dejun de catre angajatii hotelului. Porneam in fiecare zi plini de energie in plimbari lungi, fie pe jos, fie cu bicicletele iar cand am avut nevoie de un mijloc de transport mai rapid pentru a ajunge in minunatele zone inconjuratoare precum Costa Brava, receptia hotelului a fost extrem de rapida si binevoitoare sa ne gaseasca o masinuta electrica numai buna. Ce ne-a dat pe spate de-a dreptul, a fost faptul ca in fiecare seara ii incarcau bateriile in mod gratuit! Now that's what I call service!
Mi-a mai placut ceva la acest minunat lant hotelier: faptul ca e eco-friendly si orientat catre reciclare in adevaratul sens al cuvantului. De aici si provine de fapt sloganul "Wake up to a better world". In baie de exemplu ne asteptau mereu produsele "Agua de la Tierra", cu ambalaje oxo-biodegradabile, ce se remarca prin faptul ca durata de biodegradare este de numai 7 ani de zile, spre deosebire de marea majoritate a ambalajelor de pe piata ce ajung la 400 de ani sa se degradeze. Incredibil, stiu, dar adevarat!
Sederea la hotelul NH nu mi-a facut bine doar pe plan psihic (din punct de vedere al relaxarii), ci si pe plan personal, caci in urma ei am luat decizia sa implementez anumite obiceiuri bio si eco si in viata si casa mea. Insa in mod cert, cand va veni vorba de calatorii, sau pur si simplu de evenimente speciale voi lua in considerare reteaua NH Hoteles cu prioritate, mai ales avand in vedere si prezenta foarte binevenita in Romania.
 
*Articol scris pentru Superblog 2012.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management