marți, 23 octombrie 2012

Koolhunt cu gasca

First beer! The before picture..


Sambata seara a fost una de pomina! Thanks to Raluk! Duminica era programata o vizita la Sil, insa daca tot s-a ivit ocazia, am zis sa ne facem de cap si sambata participand la Koolhunt. In primavara am ratat ocazia, insa nu si acum. Asadar am dat sfoara-n tara si ne-am adunat patru nebuni sa testam cat mai multe localuri din Bucuresti. Am bifat 7, cu party-ul de la Hanul cu Tei cu tot. Not bad, daca luam in calcul faptul ca am pornit incepand cu ora 23!
Traseul initial includea tot ce misca in Drumul Taberei, apoi prin zona Ateneului si Universitate. Dar planul s-a mai schimbat pe parcurs. In primul rand haideti sa va spun ce e KoolHunt (aka Noaptea alba a celor mai cool localuri). Este practic un fel de test-drive al celor mai tari localuri din Bucuresti, unde se ofera din partea casei cate o bautura sau un preparat pentru degustare si bineinteles pentru promovare. In plus, marea majoritate sunt deschise chiar si peste program, pentru a primi valul de koolhunteri.
Pentru ca unul dintre sponsorii principali a fost Heineken, fiecare koolhunter care dorea sa participe la extragerea pentru excursia oferita la tombola, trebuia sa consume minim 3 beri ale firmei.
Asadar am pornit tuspatru din Drumul Taberei asa:

Dream Restaurant & Pizza

Pasaportul de koolhunter

Si prima stampila


1. Dream - Restaurant & Pizza:
Full si inauntru si afara (m-am mirat avand in vedere ca inainte cu o seara nu era mai nimeni, decat inauntru). Ne-am prins ulterior ca era invadat de koolhunteri, pana si ospatarii erau suprasolicitati. Servirea s-a facut astfel mai greu decat de obicei (insa chiar si cu scuza asta, am stat cel mai mult acolo), undeva la 30 de min. Am degustat clatita cu carne. Buna, si m-am bucurat ca a fost carne de pui. Insa micuta (cam jumate de portie normala). A fost cam singurul loc  (din nou, probabil pentru ca era prima participare la koolhunt) in care ne-am simtit tratati cam aiurea (nu am avut tacamuri si nici pahare pentru bere). I-a salvat insa gustul clatitei. 
Pot spune ca a fost foarte diferit de alte dati in care am fost acolo (cand m-am simtit foarte bine), si e pacat pentru ca localul si mancarea chiar sunt super.

2. Trattoria Roma:
Ne-a dezamagit complet prin faptul ca au inchis exact dupa program, si nu am mai reusit sa le degustam antipasto Trattoria Roma. Ne-am luat de la ei doar stampila si am plecat mai departe (dar nu mult).

Casa Myt cu al lor ceai delicios (atat ca gust cat si ca forma de prezentare)


2 din cele 3 fete vesele!





3. Casa Myt:
Cu toate ca ramasesera fara portia de sarmalute in foi de vita cu iaurt si o chifla promise, puteau oferi (precum au facut altii despre care vom vorbi in continuare) altceva. Nu au facut-o. Asadar prima si singura papa pe care am degustat-o a fost la Dream. Anyway, Myt ne-a surprins prin ambianta foarte placuta si intima (mereu apreciez la ei lampile foarte frumos decorate) si prin ceaiul extrem de gustos si cu o forma de prezentare deosebita! Recomand cu drag un ceai acolo. Design-ul este unul aparte, si merita sa mergeti macar odata. Au fost de asemenea foarte serviabili si ok.

Zvon Cafe

Cutest couple ever

Coleguta de apartament


Happy @ Zvon



4. Zvon Cafe Rosetti:
M-au impresionat cel mai mult! Bravo baieti, ati facut isprava buna! Localul foarte dragut, classy, cu mult bun gust. In plus, chiar daca ramasesera si ei fara lucrul dupa care am poftit toata noaptea (Spice Cinnamon Chai Latte), ne-au servit un fel de ciocolata calda foarte buna. Aveau cea mai draguta hostess (ce facea parte din echipa Raluka). Si erau zambitori si draguti. Ne-am simtit bine acolo. Cosy ca sa zic asa... Frumos.

Athenaeum Cafe


How cute is that?




5. Athenaeum Cafe:
Sofisticat si elegant cum ar spune unul din prietenii cu care am fost. Deosebit, te duce cu gandul la ceva mai mult decat o cafenea. Am gustat acolo primul Espresso Macchiato din viata mea. Nu pot spune decat ca a fost my cup of energy for the night. Localul aparte, dar nu am apucat sa petrecem prea mult timp acolo, caci trebuia sa ne grabim sa bifam si al saselea loc.

6. Que Pasa:
Micut, dar dragut. L-am gasit intamplator, in drum spre un alt local. Vazand insa ca a dat norocul peste noi si putem salva ceva timp, am zis why not? Era plin ochi si ramasesera fara Sangria. Am luat insa stampila, am aruncat o privire in jur, si probabil voi reveni prin vara cand va fi si terasa deschisa.

7. Beraria Hanul cu Tei:
Last place and the G spot ca sa zic asa... :) Maaare si incantatoare surpriza! Si asta v-o spune o tipa ce nu e mare fan bere. The place is suited for the end of a koolhunt, being the coolest and all... Acum serios vorbind, locul e mare, destul de aerisit. Nu e club, dar muzica si spatiul te determina cumva sa si dansezi daca tot esti acolo. Designul e genial! Numai la bere te duce cu gandul. De la butoaiele pe post de picioare de masa pana la tevile de pe pereti. Imi permit sa zic ca ne-am simtit bine acolo cu totii. Am dansat, am stat cu inima-n dinti cand s-au extras castigatorii la tombola si am facut poze. Am ascultat concertul The Boxes, care m-au surprins prin sound-ul soft-rock. Mi-a placut. A fost dragut, si o incheiere faina pentru o noapte extraordinara! Abia astept urmatorul KoolHunt, si sper ca data viitoare sa fim macar cu 2 persoane in plus in gasca.

Hanul cu Tei







Last place, last beers, last picture! The after one...:)
  

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management