joi, 25 octombrie 2012

Caught on tape

Cred ca fiecare dintre noi avem o doza mai mica sau mai mare de curiozitate, si in virtutea acestui fapt, acum ceva timp, o prietena imi povestea ce a aflat prin intermediul unui mic device de la Edimax. E vorba despre o camera de supraveghere plasata la momentul potrivit in locul potrivit! 
Povestea suna cam asa: Prietenei mele ii dispareau mici lucruri din casa. Nu stia ce se intampla. Mereu se intampla sa lase o feliuta de tort, un inel, o prinzatoare de par si alte lucruri de genul asta pe biroul de acasa sau in bucatarie, si a doua zi cand le cauta erau de negasit! Era complet stupefiata de aceste disparitii. Asadar a luat decizia sa instaleze un sistem de supraveghere. Ceva...mic, subtil, care sa nu coste foarte mult si care sa ii poata da informatiile si imaginile de care are nevoie aproape instant. Astfel a ajuns la Edimax. De unde a achizitionat un Plug and View, ce semana cu o camera foto digitala. L-a asezat pe birou langa alte lucrusoare, si l-a pornit (chiar si ei i-a fost usor, care e total atehnica).
A doua zi a fost efectiv socata! Camera i-a trimis pe telefon imaginile asteptate (gratie aplicatiei speciale EdiView)! Hotul era...surprinzator de mic! Era un mic soricel ce reusise sa se strecoare nevazut prin casa, si care "colectiona" tot ce putea gasi pe marimea lui. Prietena mea era uluita dar in acelasi timp usurata caci ajunsese sa-si faca griji ca are de-a face cu un poltergeist sau ceva fenomene supranaturale. 
Lasand la o parte portia de ras de care am avut parte in urma haioasei descoperiri, camera de supraveghere era exact ceea ce ii lipsea amicei mele. Mi-a spus ca de atunci o lasa pornita constant si ghiciti ce? Acum stie si unde i se duc lucrurile cand dispar! :)

*Advertorial pentru Superblog 2012  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Online Project management